Wie ben ik

Hii, dit ben ik, mijn naam is Marrika en ik ben 25 jaar en 10 jaar samen met mijn grootste liefde Robin. Sinds 2018 ben ik de trotse eigenaresse van Marrika's Bloem & stijl.

Ik word heel blij van het werken met bloemen en het stylen van accessoires dus wat is er mooier dan dit vak!?

Mijn doel is om het bruidspaar de mooiste dag van hun leven te bezorgen met prachtig bloemwerk en alles helemaal gestyled zoals zij dat in hun hoofd hebben! Naast de bruiloften styling doe ik ook diners, babyshowers, gender reveal party's en verjaardagen. Het lijkt mij super om met jullie samen te werken en te bekijken wat ik voor jullie kan betekenen. Let's go!

 

x- Marrika

 

Wat doe ik.

Als party stylist zorg ik ervoor dat het 1 groot feestje word op de locatie die jullie graag omgetoverd willen hebben tot een sprookje. Ik vind het belangrijk dat iedereen het WOW effect beleefd en dat iedereen zich fijn voelt op die plek. 

Bij mij ben je aan het juiste adres voor:

- bruiloften

- diner

- babyshower

- babyborrel

- gender reveal party

- kinderverjaardagen

 

Ik help jullie graag mee om deze dag onvergetelijk te maken. 

Werkwijze

Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek waarin we jullie wensen, budget en de passende mogelijkheden bespreken. Ik vind het geweldig om jullie ideeën te horen en aan de hand daarvan maak ik mijn stylingsplan. Als jullie akkoord zijn gegaan dan ga ik de offerte en het moodboard uitwerken, die ontvangen jullie ook via de mail en de aanbetaling word verstuurd.

Stylingsplan

Na het kennismakingsgesprek en het uitwerken en versturen van de offerte en het moodboard plannen we een aantal weken voor de grote dag een stylingsgesprek. Dat houd in dat ik langs kom op locatie en dat we daar bespreken hoe en wat waar komt te staan. Zo hebben we allemaal een beeld en een goed idee bij hoe het eruit komt te zien. Na dit gesprek ga ik verder met spullen verzamelen, bestellen en andere leveranciers te contacten. Dit word een top feestje!