Rating: 4.8 sterren
10 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Mirjam en Mike Mulder
5 maanden geleden

Wij hebben Marrika ervaren als een hele fijne en flexibele professional! Prachtige bloemstukken boven verwachting wat was het mooi!! Je hebt onze dag echt mooier gemaakt, super bedankt!

Martijn en Marielle
5 maanden geleden

Lieve Marikka,

Wat heb je ongelofelijk goed werk geleverd voor onze bruiloft! Het hele proces heb je echt perfect gedaan. Het is fijn en een geruststelling als je een vertrouwd gevoel hebt, want dat heb je ons zeker gegeven. Iedereen vond de bloemen heel indrukwekkend en mooi! Alles was tot in de puntjes op elkaar afgestemd de corsages, bloemen voor de trouwauto, trouwboeket en een leuk bloemetje bij het gastenboek. Ook vonden we het zeer goed dat op jouw advies de bloemen even van de trouwauto gingen aangezien we een stukje over de snelweg moesten, nu hadden we geen zorgen. Je bent hiervoor helemaal meegereden naar onze trouwlocatie.

Bedankt voor de goede zorgen en het mooie werk.
Ga zo door!

Liefs,

Martijn en Marielle

Manuel Verheij
6 maanden geleden

Marrika, heel erg bedankt voor je hulp. Je wist heel snel de juiste bloemen te selecteren voor het bruidsboeket toen ik het thema gaf. En mijn vrouw en ik vonden hem prachtig. Ook waardeer ik het dat je ze langs kwam brengen. Je bent een topper!

Jeffrey en Dinkenesh van Buren
6 maanden geleden

Marrika heeft onze bruiloft nog mooier gemaakt dan wij hadden kunnen dromen.
Alles was perfect.
Prachtige tafel versiering.
Bruidsboeket echt super!
Overal was over nagedacht!!!

Melissa & Aart
7 maanden geleden

Wat een onwijs fijne ervaring hebben wij gehad met jou!
Echt alles tot in de puntjes geregeld!
Zo’n lieve meid, echt bedankt voor alles!
Liefs van Aart en Melissa

Fam Franken
7 maanden geleden

Hoi Marrika,

Bedankt voor jou bijdrage aan onze onvergetelijke dag.
Het trouwboeket , het grafboeket voor mijn vader, maar ook de bloemen op de taart zagen er super uit.
Precies zoals we het bedacht hadden, vanaf de kennismaking hadden we het volste vertrouwen in je.
Nogmaals bedankt voor alles en het meedenken.

Dion Juckers
8 maanden geleden

Wat een topper is dit zeg.

Marrika nogmaals bedankt voor je geweldige werk
Vanaf het begin af aan zaten we gelijk op 1 lijn met het invullen van ons thema.
Uiteindelijk was er wat fout gegaan in de communicatie waardoor we de dag zelf een paar kleine dingetjes missen maar dat maakte niet uit en is gelijk goed opgelost.
Mocht je twijfelen of marrika voor jou is voor de trouwerij stop dan nu met twijfelen.
Goeie prijs, prachtige bloemen en zo'n ongelooflijk lieve meid

Elena
8 maanden geleden

Heel fijn contact gehad met Marrika over de bloemen voor onze bruiloft. Ze dacht goed mee en nam echt de tijd voor ons. Ook daarna via de app en bellen nog veel contact gehad, ze was altijd goed bereikbaar om vragen te beantwoorden. De bloemen waren prachtig! Zowel mijn boeket als het grote welkomstboeket en de bloemen in de kerk. Alles was perfect op elkaar ingesteld qua stijl, we kregen er veel complimenten over. Ik zou haar zeker aanraden! Marrika, dank voor je hulp en we komen zeker nog regelmatig bij je in de winkel!

Elsa & Jermy
8 maanden geleden

After one meeting, Marrika got exactly the style I wanted for the bouquet and she knew which flowers were needed to reach the goal!
Thank you for this dreamt bouquet and all those wonderful flowers for the decoration! We will for sure recommend your work to anyone who need a florist!

Hanneke
8 maanden geleden

Marrika maakte voor onze bruiloft het bruidsboeket en de corsages. Omdat ik zelf met planten werk, wilde ik graag een groen boeket. Marrika heeft dit fantastisch gedaan. Het was precies zoals ik gehoopt had en alle bloemen bleven de hele dag goed ondanks hitte en regen. Op het laatste moment kon ik nog toefjes voor aan de auto aanvragen. Absoluut een aanrader!