Als professioneel bruidsbloemiste/styliste is het mijn taak om bruidsparen met alle passie, liefde en enthousiasme te helpen om de eenheid te creëren die past bij de sfeer die zij graag willen op hun grote dag. Iedere bruiloft is bij mij uniek met een eigen verhaal.

Werkwijze 

Allereerst plannen we samen een vrijblijvend kennismakinggesprek waarin we jullie verwachtingen, wensen, dromen en budget bespreken met daarbij de passende mogelijkheden. Ik hou ervan om te ontdekken waar jullie als bruidspaar heel blij van worden, welke materialen jullie aanspreken en welke details bij jullie passen. Door alle informatie die ik tijdens dit gesprek krijg, komen we uiteindelijk uit op een perfect en passend plaatje met de juiste sfeer en stijl voor jullie bruiloft. In eerste instantie doen wij alleen styling en bloemwerk binnen Nederland. Styling en bloemwerk in het buitenland is ook zeker mogelijk maar wel in overleg.

Marleen & Richard

Marrika is een leuke vlotte dame die mij enorm fijn en goed heeft geholpen met het uitzoeken van mijn bruidsboeket en de bloemen voor bij de ceremonie.
Zelf heb ik (te) weinig verstand van bloemen dus de hulp was ook echt nodig! Ze denkt goed mee en stelt de goede vragen waardoor we echt op een prachtig bruidsboeket uit zijn gekomen! Als je nog iemand zoekt voor je bloemen, zeker even aankloppen bij Marrika.

 

Stylingsplan

Na het kennismakingsgesprek kunnen jullie het gesprek even een aantal dagen rustig op jullie in laten werken. Zodra ik te horen krijg dat jullie akkoord gaan met wat we besproken hebben dan werk ik alle ideeën voor jullie uit in een duidelijke en overzichtelijke offerte en daarbij komt ook een passend moodboard. Ik begin ook met het verzamelen van de items die voor jullie bruiloft nodig zijn.

 

Detailgesprek

Na het kennismakingsgesprek, het uitwerken en het doorsturen van de offerte en het moodboard plannen we 4 weken voor de BIG DAY nog één keer een gesprek genaamd het detailgesprek. Hierin bespreken we nog een keer alle onderwerpen tot in detail en kunnen we eventueel samen langs gaan bij de trouwlocatie. Zo hebben we allemaal een beeld bij de locatie en zo weet ik hoe het er ongeveer uit komt te zien. Tijdens het detailgesprek kunnen er eventueel ook nog dingen worden aangepast qua bloemen of styling, mocht dat nodig zijn. Op jullie trouwdag kom ik met de auto volgeladen op locatie en dan kan het stylen gaan beginnen en maken we alles zoals jullie het in het hoofd hebben. 

Ik heb er nu al zin in !

Wil jij dit ook ? Plan dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Mijn favoriet

Ik krijg vaak de vraag of ik een favoriete bruiloft heb... maar heel eerlijk gezegd heb ik die niet. Alle bruiloften zijn uniek en persoonlijk, wat het passend maakt bij het bruidspaar. Ik vind het daarom ook zo prachtig machtig mooi dat ik dit vak mag uitoefenen en ervoor mag zorgen dat elk bruidspaar de bruiloft krijgt zoals zij die in hun hoofd hebben! Ik werk alles uit tot in detail en dat is vaak het belangrijkste en krachtigste puntje. Alle bruiloften behoren tot mijn favorieten.

 

Tips

Om helemaal jullie stijl en sfeer te kunnen creëren is het altijd handig als jullie samen alvast wat voorwerk hebben gedaan zoals ideeën opzoeken over welke stijl jullie aanspreekt, welke kleuren jullie mooi vinden en wat jullie favoriete bloemen zijn.

 

De perfecte zoekbronnen zijn Pinterest, Instagram, Facebook en Google. Daar vind je heel veel ideeën die jullie wellicht aanspreken. Let wel even op want op de foto's van Pinterest zitten overal kleurfilters dus de kleuren kunnen in het echt afwijken van de foto.

 

Bruidsbloemwerk

Is de styling al geregeld door de locatie of hebben jullie die elders geregeld maar zijn jullie nog wel opzoek naar een professionele bruidsbloemiste vol met passie, liefde en enthousiasme? Zoek dan niet verder want bij Marrika's Bloem & stijl ben je, naast de verhuur en de styling pakketten, ook aan het juiste adres voor alleen het bloemwerk. Plan snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan bespreken we samen jullie wensen, dromen en budget met daarbij de passende mogelijkheden. 

 

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en zal ongeveer 1 a 1,5 uur duren. Het gesprek kan plaats vinden bij ons in de winkel, telefonisch of op locatie (daar zijn extra kosten aan verbonden). Als jullie na een aantal dagen akkoord hebben gegeven dan wordt de afgesproken aanbetaling verstuurd en ga ik de offerte uitwerken en het moodboard maken. Ik heb er zin in!

Complete bruiloft styling

Willen jullie een relaxte compleet ontzorgde dag voor jullie maar ook voor jullie ceremoniemeesters? Kies dan voor een complete bruiloft styling. Bij Marrika's Bloem & stijl werken wij niet met pakketten. Het voordeel daarvan is dat jullie zelf alles kunnen samenstellen zoals jullie dat graag willen. Denk bijvoorbeeld aan de verhuuritems voor de welkomst, ceremonie setting, diner, feest en alle bloemen die daarbij passen en horen.

   

  Voor de complete bruiloft styling hanteren wij een starttarief vanaf € 1250,-

   

  Verhuur

  Marrika's Bloem & stijl! "The place to be" als je een evenementenlocatie om wil toveren tot een romantische, sfeervolle, gezellige locatie waar jullie feest werkelijkheid gaat worden! 

   

  Wij hebben de mooiste decoratie voor jullie in de verhuur. Samen met ons team toveren wij jullie locatie om tot een echt sprookje, helemaal naar jullie eigen wensen en stijl. We maken jullie dag compleet met de mooiste decoratie en sfeervolle items. Of het nou gaat om een bruiloft, diner, babyshower, gender reveal of verjaardag? Niks is ons te gek!

   

  Samenwerking

  Wij hebben de eer om samen te mogen werken met verschillende bedrijven uit de trouwbranche. Wij zorgen er met z'n allen voor dat jullie dag compleet gemaakt wordt. vanBos uit Barneveld verhuurt de mooiste wedding chairs, stretch tenten en verlichting, The Weddingnannies verzorgen de leukste kinderoppas, net als Limonade met prik, Goodies by Roos bedrukt de mooiste welkomstborden, naamkaartjes, trouwkaarten en nog veel meer, Mevrouw Bloem & Taart maakt de mooiste taarten en sweets met verse bloemen en Marrika's Bloem & stijl zorgt voor de complete styling, verhuur en bloemwerk.

  Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we alle mogelijkheden die bij jullie passen en op jullie grote dag zorgen wij ervoor dat het helemaal af is.

   

  Voorwaarden losse verhuur

  • prijs is voor een huurperiode van 3 dagen.
  • er dient een aanbetaling te worden gedaan na akkoord.
  • het bedrag dient vooraf te worden betaald.
  • minimale bestelwaarde verhuur is € 100,00.
  • er geldt een borg over het totaalbedrag.
  • artikelen worden schoon meegegeven en dienen in dezelfde staat teruggebracht te worden.
  • bij breuk of vermissing wordt het schadebedrag ingehouden bij teruggave van de borg.

   

  Diner

  Hebben jullie iets te vieren en willen jullie daar graag een mooi en luxe lunch of diner voor geven? Dan kom ik graag bij jullie langs om de lunch/diner tafels perfect aan te kleden. Daarvoor heb ik alle styling materialen wat een lunch/diner nodig heeft. Ik vind het belangrijk dat de gasten bij binnenkomst een echt WOW-effect beleven. Alle materialen worden zorgvuldig uitgezocht zodat het helemaal past bij jullie wensen.

   

  Diner mogelijkheden:

  • bruiloftsdiner
  • 21 diner
  • 25 diner
  • privé diner
  • zakelijk diner

   

  De kosten voor een lunch/diner styling hangen af van het aantal gasten, budget en jullie wensen. Deze styling gaat vanaf 10 personen.

  Elsa & Jermy 

  After one meeting, Marrika got exactly the style I wanted for the bouquet and she knew which flowers were needed to reach the goal!
  Thank you for this dreamt bouquet and all those wonderful flowers for the decoration! We will for sure recommend your work to anyone who need a florist!