Kentia Palm

€ 39,95

Kentia Palm

€ 39,95

Prachtige grote groene Kentia Palm. De Palm heeft weinig verzorging nodig. Hij houd van een lichte plek en 1x in de week een beetje water is prima. Om optimaal van de plant te kunnen genieten is het handig om 1x in de maand planten voeding te mengen in het water en bij de plant te gieten. 
(prijs is excl. pot) 

Tabaksplant

€ 34,95

Tabaksplant

€ 34,95

Prachtige grote groene tabaks plant. Deze Plant heeft weinig verzorging nodig. Hij houd van een lichte plek en 1x in de week een beetje water is prima. Om optimaal van de plant te kunnen genieten is het handig om 1x in de maand planten voeding te mengen in het water en bij de plant te gieten. 
(prijs is excl. pot) 

Calathea

€ 24,95

Calathea

€ 24,95

Prachtige grote groene Calathea met bont blad. Deze plant heeft weinig verzorging nodig. Hij houd van een lichte plek en 1x in de week een beetje water is prima. Om optimaal van de plant te kunnen genieten is het handig om 1x in de maand planten voeding te mengen in het water en bij de plant te gieten. 

Calathea

€ 24,95

Calathea

€ 24,95

Prachtige grote groene Calathea. Deze plant heeft weinig verzorging nodig. Hij houd van een lichte plek en 1x in de week een beetje water is prima. Om optimaal van de plant te kunnen genieten is het handig om 1x in de maand planten voeding te mengen in het water en bij de plant te gieten. 

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.