Amber blokjes

Amberblokjes komen origineel uit Marokko/Marrakesh.

U kunt de amberblokjes eigenlijk overal wel voor gebruiken waar u wilt dat het lekker gaat ruiken. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, badkamer, toilet, slaapkamer, kledingkast, winkel, kantoor, salon, etc. Wat ook geweldig lekker ruikt, is als u een beetje schaafsel van een amberblokje in uw stofzuigerzak doet, zodat de heerlijke geur wordt verspreid tijdens het stofzuigen.

 

Waar kunt u het bij gebruiken?

In uw kledingkast kunt u de geurblokjes in een zakje tussen de kleding hangen of neerleggen op een schaaltje.

U kunt de geurblokjes op een mooi schaaltje in een gewenste ruimte plaatsen zodat het daar lekker gaat ruiken.

Een klein stukje van een amberblokje kan ook in een wax/geurbrander worden gebruikt.

Als u het geurblokje wilt gebruiken als lichaamsparfum, dan kunt u het geurblokje over de huid wrijven.

Als u een beetje schaafsel van het amberblokje in uw stofzuigerzak doet, zal de heerlijke geur worden verspreid tijdens het stofzuigen. Stofzuigen wordt op die manier een feestje.

 

De geur van de amberblokjes zal na verloop van tijd iets minder worden, maar als u er dan wat vanaf schraapt dan komt de geur weer meer terug. Gooi dat schaafsel niet weg, want u kunt het nog voor in je stofzuiger gebruiken, maar u kunt ook wat van het schaafsel in een elektrische waxbrander/geurbrander leggen. Het eraf schrapen kan met de handige speciale mini rasp die ik ook verkoop in de winkel en op de webshop net zoals deze heerlijke Amberblokjes. Met deze geuren is het net alsof u even op vakantie bent in Marokko/Marrakesh.

Raspjes

Schaaltjes

Geurbrander