Kransen

Super gezellige voorjaarskrans met kronkelhazelaar, mos, eitjes en nog veel meer! De decoratie kan ook aangepast worden in kleur naar wens. 

De doorsnede van de krans is 50cm.

Prachtige vers gedraaide krans met o.a Eucalyptus, Tijm, Gipskruid. De kransen worden hand gemaakt en daarom zit er een levertijd aan van 1 tot 3 werkdagen. 

De krans is alleen af te halen in de winkel.

Sierkrans

€ 8,95

Sierkrans

€ 8,95

Leuk sierkransje met mos en hooi. Super leuk voor het voorjaar! Deze kransen zijn leuk om zo op te hangen maar je kan ze ook zelf nog leuk aankleden met eitjes of vogeltjes. De doorsnede is 25cm. 

Vlaskrans 60cm

€ 55,00

Vlaskrans 60cm

€ 55,00

VLAS KRANSEN 🤎

Wauw, is deze niet prachtig. Een mooie vlaskrans van maar liefst 60cm!! Een echte eyecatcher in huis aan de muur, Louvre deur of boven een schouw maar hij is ook prachtig als je een mooie grote voordeur hebt om hem daar aan te hangen. Het vlas is allemaal ingedroogd zo heb je mooi en lang plezier van deze krans! 

De krans is alleen af te halen in de winkel. 

Prachtige vers gebonden Eucalyptus krans gemengd met 2 soorten Eucalyptus en Tijm. De geur is heerlijk en het uiterlijk is prachtig! Alle materialen drogen mooi in waardoor je lang plezier hebt van deze mooie krans. De maat van de krans is 30cm en houd rekening met 40cm door het uitstekende materiaal. 

De kransen worden vers op bestelling gemaakt. Houd daarom rekening met een levertijd van 2 a 3 werkdagen. Ze kunnen ook worden verstuurd maar dat is wel op eigen risico. 

Ringen

Gouden ring

€ 17,95

Gouden ring

€ 17,95

Mooie zwarte ringen opgemaakt met gouden Asparagus. De Asparagus droogt mooi in waardoor u lang plezier kunt hebben van de ring.