Geplande workshops

Op dit moment staan er geen workshops gepland. Wilt u graag meer informatie of samen met een eigen groepje een workshop volgen? Stuur dan vrijblijvend een berichtje en dan kijken we samen naar de passende mogelijkheden.

Personeelsvereniging / grote groepen

 

Willen jullie graag met een personeelsvereniging of een grote groep een leuke workshop volgen? Dan bent u daarvoor aan het goede adres bij Marrika's Bloem & stijl.

Het maximale aantal is 10 personen per workshopavond. Deze workshops worden gegeven in de winkel aan de Maanderweg 78 in Ede. Grotere groepen met meer dan 10 personen worden gegeven op een door u geregelde locatie.

Het maximale aantal voor workshops op locatie is 30 personen per avond.

Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Door hieronder op contact te klikken wordt u automatisch doorgestuurd naar het contactformulier.

 

Kinderworkshops

KINDERWORKSHOP, volgende week is het vakantie dus tijd om wat leuks te doen met de kinderen! Wij organiseren een leuke kinderworkshop op woensdag middag 30 april 🌸🌻🪻

 

De kosten zijn € 17,50 per kind dat is incl.

Materialen

Btw

Gebruik van kindvriendelijk gereedschap

Drinken en iets lekkers

 

Kom jij ook?? Laat papa of mama jou nu snel inschrijven en kom woensdag middag 30 april om 14.00 uur gezellig knutselen!

 

(De workshop is voor kinderen vanaf 5 jaar t/m 12 jaar)

Kinderfeestjes

Is uw kind jarig en wil hij/zij binnenkort een leuk kinderfeestje vieren? Kom dan een leuke kinderworkshop volgen bij Marrika's Bloem & stijl! We maken dan samen iets leuks wat bij de leeftijd past. Vooraf drinken we een glas limonade en eten we iets lekkers, daarna gaan we aan de slag met de bloemen.

 

De kosten van de workshop zijn vanaf € 17,50 per kind.

De prijs is inclusief BTW, materiaal, gebruik van gereedschap, limonade en iets lekkers.

 

De kinderworkshops worden gegeven op woensdag- of vrijdagmiddag met minimaal 2, maximaal 6 vriendjes en/of vriendinnetjes.

Wilt u meer informatie over de kinderworkshops, neem dan gerust contact met mij op. Door hieronder op contact te klikken wordt u automatisch doorgestuurd naar het contactformulier.

 

" Bloemen houden van mensen en mensen houden van Bloem & stijl ! "