Geplande workshops 

VOORJAARS WORKSHOP BLIJ EI 


Ik heb weer een super leuke workshop bedacht voor het voorjaar, namelijk de voorjaars workshop Blij Ei. En zeg nou zelf hier word je toch helemaal blij van!
🐣 Je kan je/jullie nu inschrijven voor de volgende data’s!

 

- Donderdag 6 april inloop 19.30 uur, start workshop 19.45 uur.

 

De workshop kost € 34,95 per persoon en dat is inclusief btw, gebruik van gereedschap, materialen, koffie, thee en iets lekkers! 🐣

LET OP: foto is een voorbeeld! Bij genoeg aanmeldingen word een aantal dag van te voren een betaalverzoek verstuurd via whatsapp. Het bedrag overmaken kan ook.

 

Heb jij er al zin in? Schrijf je dan nu snel in! 🐣

 

Inschrijf formulier

DIY @home workshops

Kwartel krans

€ 34,95

Kwartel krans

€ 34,95

Het voorjaar komt steeds dichterbij en daarom kunt u nu alvast deze leuk DIY workshop bestellen genaamd de Kwartel krans. Een mooie krans van maar liefst 30cm opgemaakt met vers mos en kwartel eitjes.

In dit pakket zitten alle materialen en een stappen plan. Hiermee kunt u zelf lekker aan de slag. Deze workshop is ook leuk om thuis samen met vriendinnen te maken. Het DIY pakket kan afgehaald worden in de winkel maar hij kan ook verzonden worden via de post.

 

Dit pakket word geleverd vanaf 1 maart.

 

Let op: Gereedschap zit niet inbegrepen in het pakket en moet u dus zelf voor zorgen. Tijdens de workshop heeft u een lijmpistool met lijmpatronen nodig.

Personeelsvereniging / grote groepen

 

Willen jullie graag met een personeelsvereniging of een grote groep een leuke workshop volgen? Dan bent u daarvoor aan het goede adres bij Marrika's Bloem & stijl.

Het maximale aantal is 15 personen per workshopavond. Deze workshops worden gegeven in de winkel aan de Maanderweg 78 in Ede. Grotere groepen met meer dan 15 personen worden gegeven op een door u geregelde locatie.

Het maximale aantal voor die workshop gaat in overleg.

 

Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Door hieronder op contact te klikken wordt u automatisch doorgestuurd naar het contactformulier.

 

Kinderworkshops

Is uw kind jarig en wil hij/zij binnenkort een leuk kinderfeestje vieren? Kom dan een leuke kinderworkshop volgen bij Marrika's Bloem & stijl! We maken dan samen iets leuks wat bij de leeftijd past. Vooraf drinken we een glas limonade en eten we iets lekkers, daarna gaan we aan de slag met de bloemen.

 

De kosten van de workshop zijn € 17,50 per kind.

De prijs is inclusief BTW, materiaal, gebruik van gereedschap, limonade en iets lekkers.

 

De kinderworkshops worden gegeven op woensdag- of vrijdagmiddag met minimaal 2, maximaal 6 vriendjes en/of vriendinnetjes.

Wilt u meer informatie over de kinderworkshops, neem dan gerust contact met mij op. Door hieronder op contact te klikken wordt u automatisch doorgestuurd naar het contactformulier.

 

" Bloemen houden van mensen en mensen houden van Bloem & stijl ! "