Herfst workshops 2023

Weelderige herfst ronde

Workshop 1.


We gaan weer langzaam aan richting de herfst en daarom is het weer tijd voor een gezellige workshop! Dit keer heb ik voor jullie de weelderige herfst ronde bedacht. 

Tijdens deze workshop gaan we een mooie herfst krans om een windlicht maken. We gaan werken met steekschuim, hooi, verse bloemen die horen bij het seizoen en leuke herfst decoratie.

 

De kosten van deze workshop zijn € 42,50 p.p dat is inclusief alle materialen, gebruik van gereedschap, btw, koffie, thee, fris en iets lekkers. Hieronder staan de geplande datums van deze workshop dus twijfel niet en schrijf je/jullie nu snel in! De inloop is om 19.00 uur en de workshop start tussen 19.15 en 19.30 uur.

- Woensdag 11 oktober 10 plekken vrij

De workshops worden gegeven aan de Maanderweg 78 in Ede. 

Willen jullie graag met een eigen groepje of met een grote groep deze workshop volgen? Vul dan ook het contact formulier hieronder in en dan overleggen we samen een andere datum. 

Inschrijf formulier


Cozy herfst cake

Workshop 2. 

Naast de weelderige herfst ronde hebben we nu ook de cosy herfst cake! 

Tijdens deze workshop gaan we een mooi herfst stuk maken. Er is keuze uit een Matt zwarte of een gouden standaard en daarop gaan we met steekschuim, schors, verse bloemen die horen bij het seizoen en leuke herfst decoratie aan de slag om een prachtige cozy herfst cake te maken. 

De kosten van deze workshop zijn € 32,50 p.p dat is inclusief alle materialen, gebruik van gereedschap, btw, koffie, thee, fris en iets lekkers. Hieronder staan de geplande datums van deze workshop dus twijfel niet en schrijf je/jullie nu snel in! De inloop is om 19.00 uur en de workshop start tussen 19.15 en 19.30 uur.

- Donderdag 12 oktober 5 plekken vrij 
- Woensdag 18 oktober 7 plekken vrij

De workshops worden gegeven aan de Maanderweg 78 in Ede. 

Willen jullie graag met een eigen groepje of met een grote groep deze workshop volgen? Vul dan ook het contact formulier hieronder in en dan overleggen we samen een andere datum. Kerstworkshops 2023

Personeelsvereniging / grote groepen

 

Willen jullie graag met een personeelsvereniging of een grote groep een leuke workshop volgen? Dan bent u daarvoor aan het goede adres bij Marrika's Bloem & stijl.

Het maximale aantal is 10 personen per workshopavond. Deze workshops worden gegeven in de winkel aan de Maanderweg 78 in Ede. Grotere groepen met meer dan 10 personen worden gegeven op een door u geregelde locatie.

Het maximale aantal voor workshops op locatie is 30 personen per avond.

Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Door hieronder op contact te klikken wordt u automatisch doorgestuurd naar het contactformulier.

 

Kinderworkshops

Is uw kind jarig en wil hij/zij binnenkort een leuk kinderfeestje vieren? Kom dan een leuke kinderworkshop volgen bij Marrika's Bloem & stijl! We maken dan samen iets leuks wat bij de leeftijd past. Vooraf drinken we een glas limonade en eten we iets lekkers, daarna gaan we aan de slag met de bloemen.

 

De kosten van de workshop zijn € 17,50 per kind.

De prijs is inclusief BTW, materiaal, gebruik van gereedschap, limonade en iets lekkers.

 

De kinderworkshops worden gegeven op woensdag- of vrijdagmiddag met minimaal 2, maximaal 6 vriendjes en/of vriendinnetjes.

Wilt u meer informatie over de kinderworkshops, neem dan gerust contact met mij op. Door hieronder op contact te klikken wordt u automatisch doorgestuurd naar het contactformulier.

 

" Bloemen houden van mensen en mensen houden van Bloem & stijl ! "