Home » Contact/Reacties

Contact

Rating: 3.4444444444444 sterren
9 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Bertozzi Isabelle
7 maanden geleden

Super service. Prijs kwaliteit is top!
Een aanrader!

Chantal wassenaar
7 maanden geleden

Hoi marrika allereerst hebt u een hele mooie webshop.ik heb hele leuke spullen besteld.ze staan super leuk in mijn woonkamer en buiten onder de overkapping.ga zo door!!!

Ramona
een jaar geleden

18 december een kerstworkshop op locatie gehad! Alle 18 deelnemers waren heel erg enthousiast! Iedereen was tevreden en met een mooi kerststuk naar huis gegaan. Marrika was heel duidelijk in de uitleg en ze had alles goed voorbereidt. Echt een aanrader om bij haar een workshop te volgen.

Bea
een jaar geleden

Dit is een mooie webshop met originele decoraties. Maar vooral de service is buitengewoon. Mag straks mijn takjes in ontvangst nemen. Super blij mee!

T.V.
een jaar geleden

Dit is een leuke webshop, zeg !! Goede, vriendelijke en persoonlijke service. Echt een aanrader. Graag tot een volgende keer.

Miriam
een jaar geleden

Kerstcanvasdoek besteld. Snelle service en goede levering. We gaan ee veel plezier aan beleven. Deze (web)winkel is een absolute aanrader.

Sandra Chaerle
een jaar geleden

Heel tevreden over de snelle reactie op mijn mails en voor de moeite die gedaan is om mijn gewenste artikelen toch mijn richting uit te kunnen sturen ;-) nu uitkijken naar mijn aankoop ;-)

Bianca
een jaar geleden

Snelle reactie op vraag van product.
Mooie spullen zijn te koop.
Vriendelijk en persoonlijk.

Donna
een jaar geleden

Vandaag mijn pakketje ontvangen. Super snelle levering en alles was keurig verpakt! Zal zeker vaker bestellen. Bedankt!

" Bloemen houden van mensen en mensen houden van Bloem & stijl ! "