Home » Workshops 2022

Zin in een gezellige workshop? Dan kunt u zich hier voor verschillende mogelijkheden inschrijven.

Ik geef workshops met minimaal 2 personen tot maximaal 20 personen per avond.

Gezellig samen fröbelen en jullie eigen unieke creatie maken. Ik vind het belangrijk dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft en de deur uit gaat met een tevreden en goed gevoel.

De workshops zijn per seizoen verschillend en ik probeer er altijd iets unieks van te maken en het is nooit het zelfde.

Heeft u er al helemaal zin in gekregen? Scrol snel naar beneden voor de mogelijkheden en schrijf u snel in.

Geplande workshops

Op dit moment staan er geen workshops gepland.

DIY@Home pakket

Toch lekker creatief bezig willen zijn? dan is een DIY@Home pakket de ideale oplossing in deze tijd. Bestel nu een DIY@Home pakket voor thuis en ga door middel van een stappenplan lekker aan de slag om uw eigen creatie te maken. In het pakket zitten alle benodigdheden die u nodig heeft om de opdracht te kunnen uitvoeren. De pakketten kunnen zowel particulier als zakelijk besteld worden. Verzenden is ook mogelijk maar wel op eigen risico.

 

LET OP: Gereedschap dient zelf te worden aangeschaft.

Het gereedschap dat nodig is voor het DIY@Home pakket staat aangegeven in de omschrijving.

 

DIY @Home pakket.

In dit pakket zit een strokrans, 1,5 plak mos, 1 doosje kwarteleitjes een touwtje en een stappenplan met een duidelijke uitleg waardoor u snel en gemakkelijk aan de slag kunt om een mooie unieke krans te maken.

U kunt zelf aangeven hoeveel pakketten u graag zou willen bestellen. Het is ook gezellig om dit thuis samen met vrienden of vriendinnen te doen.

 

Het pakket verzenden is ook mogelijk maar wel op uw eigen risico i.v.m de breekbare kwarteleitjes.

 

LET OP: Om de eitjes en het mos vast te maken heeft u een lijmpistool en lijmpatronen nodig. De lijmpistool en de lijmpatronen zitten niet bij dit pakket inbegrepen. Ze zijn eventueel wel los bij te bestellen.

 

 

Personeelsvereniging / grote groepen

 

Ook personeelsverenigingen of grote groepen kunnen zich inschrijven voor een leuke workshop bij

Marrika's Bloem & stijl. Het maximale aantal is 20 personen per workshopavond. Deze workshops worden ook gegeven in de winkel aan de Maanderweg 78 in Ede. Grotere groepen met meer dan 20 personen worden gegeven op een door u geregelde locatie.

Het maximale aantal voor die workshop gaat in overleg.

 

Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Door hieronder op contact te klikken wordt u automatisch doorgestuurd naar het contactformulier.

 

Kinderworkshops

Is uw kind jarig en wil hij/zij binnenkort een leuk kinderfeestje vieren? Kom dan een leuke kinderworkshop volgen bij Marrika's Bloem & stijl! We maken dan samen iets leuks wat bij de leeftijd past. Vooraf drinken we een glas limonade en eten we iets lekkers, daarna gaan we aan de slag met de bloemen.

 

De kosten van de workshop zijn € 17,50 per kind.

De prijs is inclusief BTW, materiaal, gebruik van gereedschap, limonade en iets lekkers.

 

De kinderworkshops worden gegeven op woensdag- of vrijdagmiddag met minimaal 2, maximaal 6 vriendjes en/of vriendinnetjes.

Wilt u meer informatie over de kinderworkshops, neem dan gerust contact met mij op. Door hieronder op contact te klikken wordt u automatisch doorgestuurd naar het contactformulier.

 

" Bloemen houden van mensen en mensen houden van Bloem & stijl ! "