Personeelsvereniging / grote groepen

 

Willen jullie graag met een personeelsvereniging of een grote groep een leuke workshop volgen? Dan bent u daarvoor aan het goede adres bij Marrika's Bloem & stijl.

Het maximale aantal is 15 personen per workshopavond. Deze workshops worden gegeven in de winkel aan de Maanderweg 78 in Ede. Grotere groepen met meer dan 15 personen worden gegeven op een door u geregelde locatie.

Het maximale aantal voor die workshop gaat in overleg.

 

Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Door hieronder op contact te klikken wordt u automatisch doorgestuurd naar het contactformulier.

 

Kinderworkshops

Is uw kind jarig en wil hij/zij binnenkort een leuk kinderfeestje vieren? Kom dan een leuke kinderworkshop volgen bij Marrika's Bloem & stijl! We maken dan samen iets leuks wat bij de leeftijd past. Vooraf drinken we een glas limonade en eten we iets lekkers, daarna gaan we aan de slag met de bloemen.

 

De kosten van de workshop zijn € 17,50 per kind.

De prijs is inclusief BTW, materiaal, gebruik van gereedschap, limonade en iets lekkers.

 

De kinderworkshops worden gegeven op woensdag- of vrijdagmiddag met minimaal 2, maximaal 6 vriendjes en/of vriendinnetjes.

Wilt u meer informatie over de kinderworkshops, neem dan gerust contact met mij op. Door hieronder op contact te klikken wordt u automatisch doorgestuurd naar het contactformulier.

 

" Bloemen houden van mensen en mensen houden van Bloem & stijl ! "