Trouwen

Trouwen, de dag dat jullie samen jullie liefde gaan bezegelen! Hoe geweldig is dat.

Jullie trouwdag is één van de mooiste momenten uit jullie leven. Dat betekent dat het een hele speciale dag wordt.

Bij deze dag mogen de bloemen en de styling natuurlijk niet ontbreken.

Graag help ik jullie mee om jullie droom uit te werken tot een fantastisch bloemwerk met bijpassende styling. Van een bruidsboeket, corsages en een autostuk tot complete aankleding op locatie van een welkom, ceremonie setting, diner of feest.

Ik lever het bruidsbloemwerk en styling door heel Nederland. Ik plan maximaal 2 bruiloften op 1 dag mits het haalbaar is qua bezorgtijden. 

Iedere bruiloft is bij mij uniek.

 

 

Elsa & Jermy 

After one meeting, Marrika got exactly the style I wanted for the bouquet and she knew which flowers were needed to reach the goal!
Thank you for this dreamt bouquet and all those wonderful flowers for the decoration! We will for sure recommend your work to anyone who need a florist!

Bruidsbloemwerk

Is de styling al geregeld door de locatie of hebben jullie die elders geregeld maar zijn jullie nog wel opzoek naar een profesionele bruidsbloemiste vol met passie, liefde en enthousiasme? Zoek dan niet verder want bij Marrika's Bloem & stijl ben je, naast de verhuur en de styling pakketten, ook aan het juiste adres voor alleen het bloemwerk. Plan snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan bespreken we samen jullie wensen, dromen en budget met daarbij de passende mogelijkheden. 

 

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en zal ongeveer 1 a 1,5 uur duren. Het gesprek kan plaats vinden bij ons in de winkel, op locatie (daar zitten extra kosten aan verbonden) of telefonisch. Als jullie na een aantal dagen akkoord hebben gegeven dan word de afgesproken aanbetaling verstuurd en ga ik de offerte uitwerken en het moodboard maken. Ik heb er zin in!