Als professioneel bruidsbloemiste/styliste is het mijn taak om bruidsparen met alle passie, liefde en enthousiasme te helpen om de eenheid te creëren die past bij de sfeer die zij graag willen op hun grote dag. Iedere bruiloft is bij mij uniek en geen enkele is het zelfde.

Werkwijze 

Allereerst plannen we samen een vrijblijvend kennismaking gesprek waarin we jullie verwachtingen, wensen, dromen en budget bespreken met daarbij de passende mogelijkheden. Ik hou ervan om te ontdekken waar jullie als bruidspaar heel blij van worden, welke materialen jullie aanspreken en welke details bij jullie passen. Door alle informatie die ik tijdens dit gesprek krijg, komen we uiteindelijk uit op een perfect en passend plaatje met de juiste sfeer en stijl voor jullie bruiloft. In eerste instantie doen wij alleen styling binnen Nederland maar buitenland is ook zeker mogelijk maar wel in overleg.

 

Stylingsplan

Na het kennismakingsgesprek kunnen jullie het gesprek even een aantal dagen rustig op jullie in laten werken. Zodra ik te horen krijg dat jullie akkoord gaan met wat we besproken hebben dan werk ik alle ideeën voor jullie uit in een duidelijke en overzichtelijke offerte en daarbij komt ook een passend moodboard. Ik begin ook met het verzamelen van de items die voor jullie bruiloft nodig zijn.

 

Detailgesprek

Na het kennismakingsgesprek, het uitwerken en het doorsturen van de offerte en het moodboard plannen we een aantal weken voor de BIG DAY nog één keer een gesprek genaamd het detailgesprek. Hierin bespreken we nog een keer alle onderwerpen tot in detail en kunnen we samen langs gaan bij de trouwlocatie. Zo hebben we allemaal een beeld bij de locatie en zo weet ik hoe het er ongeveer uit komt te zien. Tijdens het detail gesprek kunnen er eventueel ook nog dingen worden aangepast qua bloemen of styling mocht dat nodig zijn. Op jullie trouwdag kom ik met de auto volgeladen op locatie en dan kan het stylen gaan beginnen en maken we alles zoals jullie het in het hoofd hebben. Ik heb er nu al zin in! Wil jij dit ook? Plan dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

 

Marleen & Richard

Marrika is een leuke vlotte dame die mij enorm fijn en goed heeft geholpen met het uitzoeken van mijn bruidsboeket en de bloemen voor bij de ceremonie.
Zelf heb ik (te) weinig verstand van bloemen dus de hulp was ook echt nodig! Ze denkt goed mee en stelt de goede vragen waardoor we echt op een prachtig bruidsboeket uit zijn gekomen! Als je nog iemand zoekt voor je bloemen, zeker even aankloppen bij Marrika.

 

Mijn favoriet

Ik krijg vaak de vraag of ik een favoriete bruiloft heb... ik zal heel eerlijk zijn want nee die heb ik niet. Alle bruiloften zijn uniek en persoonlijk, wat het passend maakt bij het bruidspaar. Ik vind het daarom ook zo prachtig machtig mooi dat ik dit vak mag uitoefenen en ervoor mag zorgen dat elk bruidspaar de bruiloft krijgt zoals zij die in hun hoofd hebben! Ik werk alles uit tot in detail en dat is vaak het belangrijkste en krachtigste puntje. Alle bruiloften behoren bij mijn favorieten.

 

Kosten complete bruiloft styling

De pakketkosten voor een complete styling liggen gemiddeld tussen de € 3500,- en € 4000,-.

Deze prijs is inclusief:

  • alle besproken stylingsmaterialen;
  • bloemwerk; (standaard pakket)
  • het bezoeken van de locatie (pakketkosten zijn gebaseerd op alle locaties in Nederland);
  • het stylingsplan en het detailgesprek bespreken;
  • het uitwerken en aanpassen van de offerte en het moodboard.
  • mijn uren en die van mijn assistenten;
  • voorrijkosten; (door Nederland, buitenland in overleg)
  • styling op de trouwdag zelf;
  • het opbouwen, ombouwen, afbouwen en het opruimen schoonmaken en van alle gebruikte items en bloemwerk. 

 

Tips

Om helemaal jullie stijl en sfeer te kunnen creëren is het altijd handig als jullie samen alvast wat voorwerk hebben gedaan zoals ideeën opzoeken over welke stijl jullie aanspreekt, welke kleuren jullie mooi vinden en wat jullie favoriete bloemen zijn.

 

De perfecte zoekbronnen zijn Pinterest, Instagram, Facebook en Google. Daar vind je heel veel ideeën die jullie wellicht aanspreken. Let wel even op want op de foto's van Pinterest zitten overal kleur filters dus de kleuren kunnen in het echt afwijken van de foto.